2020, ffs et møgår!
Ulkløbbens 15-års jubilæum, men der var intet at fejre.
Så mange gode planer og så lidt, der faktisk blev til noget. Ulkløbben fik ikke set hinanden mange gange. En aflyst Talintur, aflyste medlemsmøder, en amputeret bytur, ingen festivaller, …
Føj!
Vi blev ramt som alle andre gjorde. Men heldigvis blev vi ikke mere ramt, end at vi stadig har planer og stadig eksisterer. Og små lyspunkter var der da også. En rigtig god kampagne for den hjemlige ølbranche i den tidlige lock-down, nogle få online klubmøder, hvor vi da trods alt fik hilst og skålet og så fik vi da trods alt en bytur.
Og så skal det vel også noteres, at vi slet ikke brugte året på at være uenige om beklædning. Det er da en gevinst :-). Og det på trods af, at vi faktisk havde besluttet at investere i nyt klubtøj.

Aktiviteterne i 2012 var:

Generalforsamling og medlemsmøde hos Frank i Januar.
Som sædvanlig lækker mad med Asahi Super Dry til at kalibrere. Derefter en lang liste af bitter, surt og sort, afsluttende med Dark Lord og så fås der ikke meget bedre lineup.
Vi besluttede at tage en klubtur til Estland og og tur-gruppen sørgede derefter for indkvartering og fly. Helt til ingen nytte. Selvfølgelig aflyst og hvad skal vi nu?
Vi besluttede også at bruge Rema1000 pengene til at indkøbe noget klubtøj. Men hvad skulle vi dog have brugt nyt klubtøj til? Der har ikke været mange lejligheder til at vise os og nyt tøj frem. Intet klubtøj er indkøbt endnu.

Medlemsmøder
Ingen almindelige medlemsmøder, dog to onlinemøder. Hvor var det hyggeligt at mødes. Godt arrangeret af Mads og Morten, der sørgede for at vi fik noget at drikke. Vist også mere end nogen af os lige havde forventet 😉

Seks fællesskål arrangementer på lørdage i marts/april, hvor vi skålede med hinanden, venner, familie, ølbloggere og ansatte i den danske ølbranche. En stor succes, som vi fik mange gode tilbagemeldinger på. Vor lille bitte indsats for at “redde” en trængt branche.
Under tags som; #skåldansk, #SammenHverForSig m.fl. fik vi hygget og skabt opmærksomhed. Stærkt af Mads at fikse alt det praktiske.

Byture
Byturen faldt heldigvis i en lille Corona-dal, så vi kom da afsted. Dog uden to karantæneramte medlemmer, øv! Programmet blev løbende opdateret som forholdene gjorde det muligt. Tak for omstillingsparathed, som det jo hedder 🙂
Byturen var en erstatning for den aflyste Talintur og et fantastisk reservearrangement. Ikke mindst var 1420-besøget med nogle gamle (en enkelt også alt for gammel) øl, meget mindeværdige. Og så er det slet ikke så skidt, når byen lukker kl. 22:00. Tidlig start og tidligt hjem i seng :-).

Talintur
Aflyst!

Festivaler
Social Revolution by Beer Festival. Mads og jeg nåede lige at stå på Amagers stand til People Like Us’ første festival. Lige inden festivallen startede, annoncerede statsministeren et forsamlingsforbud på 1000 personer. Årets eneste festival for de fleste, vel?

MBCC: Aflyst

DØE festival: Aflyst

Rowdy Hops: Aflyst

Amager Taproom Ulkløbben bartender take-over: Aflyst

Blog, Facebook, Instagram
Sparsomt. Vi har udover #SammenHverForSig aktiviteterne ikke gjort det store væsen af os. Faktisk havde vi aftalt, at en social media strategi skulle sættes i søen, men det har jo været svært at komme videre.
Vi meldte os ud af ølbloggernes kåring af “årets…”. På den måde har vi sikkert meldt os helt ud som bloggere. Men det har vel peget den vej i nogle år?

2021
Forhåbentlig et bedre Ulkløbben år end 2020. Indtil nu har det ikke vist sig sådan. Generalforsamling og medlemsmøde er allerede henlagt til noget online og en erstatning for Talinturen kan være svær at få øje på.
Men så må vi falde tilbage på det, vi kan. Vi kan hygge os og kloge os på øl fysisk eller online. Det må tiden vise.
Men et er sikkert. Vi er stadig verdens farligste Ulkløb. Skål, drenge.

/Formanden