2023…! Et år med knaster i Ulkløbben. Det var svært at trække fulde huse til arrangementerne. Sygdom, operation, blæst mm. gjorde, at vi ikke var fuldtallige hver gang – noget vi ellers har brugt mange kræfter på at være hidtil.

Aktiviteterne i året var:

Medlemsmøder:

Bytur d. 21. januar
Et hængeparti fra 2022. Arrangeret af Frank og Henrik og så måtte klubben have den store pung frem. Start på Skaal, frokost på Møntergade, smagning af gammel DBM på Amager Bryghus Taproom Nørreport, Bootleggers og var vi også på Too Old to Die Young? Er ikke helt sikker. 😊
Men kan da huske, at vi alle gave 10 til den Copenhagen Destillery, Indonesian Longpepper.
Fantastisk start på Ulkløbben året 2023.

Generalforsamling d. 3. marts hos Henrik.
Indisk til hovedret og øllebrød til dessert. Hvad kan man ønske mere? Noget sort af høj procent og noget frisk humle? Ja så blev den også ramt.
Kæmpe lækkerier. 🙂
Selve generalforsamlingen tegnede godt. Planer om en lille tur til Sverige el.lign. Planer om et grillarrangement. Planer om en udlandstur. Vi er fulde af ideer!
Desværre blev ikke alle ideerne til noget i 2023, men sådan er det måske, når vi har mange ideer?
Desværre er der heller ikke noget smagereferat fra arrangementet på vor hjemmeside. Hvordan gik det til? Måske er det undertegnede selv, der her klokket i det?

Medlemsmøde d. 3. november hos Jesper.
En aften, hvor kun fire medlemmer mødtes. Til gengæld fik vi battlet hinanden i øl. Klar vinder blev Michael, der altså var i stand til at fornemme, hvilke øl Ulkløbben foretrækker. Denne aften foretrak vi 3Fontainen Hommage 17/18, Cantillon Fou Foune, Westbrook Affogato og Goose Island BCBS

Ølrejse
Ingen rejse i 2023. Vi har Tallinn i kalenderen til foråret.

Festivaller

MBCC
Ølfestivallen over dem alle. Denne gang med meget reduceret deltagelse. Privat arrangement og sygdom reducerede holdet voldsomt. Det forlyder, at de fremmødte markerede Ulkløbben lige så godt som altid.

Great Swedish Beer Festival
Et forsøg på at besøge en ølfestival i broderlandet. Desværre samtidig med at stormen hærgede over Danmark.
Festivalen var glimrende. Kan ligne DØE’s, men uden udenlandske indslag – udelukkende svensk øl. Niveauet var fint, og at købe siddeplads var genialt. Turen var blevet kategoriseret som bytur, så efterfølgende blev Malmø gjort usikker. Det er bestemt en tur, vi kan tage igen.

Hvad så med 2024
Lidt bange anelser hos Chair Manager. For første gang nogensinde har vi ikke et medlemsmøde planlagt. Hvad skal der til for at få det i kalenderen? Kan der også anes noget træthed i kanterne af Ulkløbben? Er vi mætte? Er tiden løbet fra os? Det er svært at mødes. Der er ikke så mange initiativer (der bliver til noget). Det er vist tid til en større snak om Ulkløbbens fremtid?
-og alligevel er der jo Tallinn i kalenderen til april. Men igen ikke fuldtalligt. Det er så ærgerligt, for det er altså godt selskab at være i Ulkløbben. Skål!

/Chair Manager

Jesper