Så har undertegnede vundet tjansen, for 2. gang, med dagens kåring i #BeerBlogAwards2019 – Årets Bryggeri.

I forvejen kan det være svært at beslutte sig for hvem prisen skal gå til men når vi så, samtidigt, er 8 medlemmer af Ulkløbben, så kan det blive endnu sværere.

I mine overvejelser var der flere andre bryggerier, som var potentielle vindere. Amager er altid med. Gamma har brygget noget fantastisk hazy i år. Flying Couch har virkelig fået et højt bundniveau og nogle rigtig gode øl. Mikkeller Baghaven med superstærke sure øl. Og sådan kunne jeg sikkert blive ved. Ja, let er det ikke, at skulle kåre Årets Bryggeri

Der var dog flere Ulkløbbers, der havde øl fra det vindende bryggeri som Årets øl. Samtidig kan jeg se på gårsdagens kåring (Årets Øl) at bryggeriet fik mange priser og roser fra de andre bloggere

Jeg havde selv fornøjelsen af at besøge Tejn Havn, på Bornholm, hvor Penyllan/Beer Here bryggerierne holder til. Det er et skønt sted hvor natur og industri mødes på den gamle fiskerihavn

Jeg var så heldig, at vejret var super godt de to gange jeg frekventerede stedet og den ene af gangene serverede Christian Skovdahl pølser og andet godt fra Johns Hot Dog Deli – mums

Selv om jeg/vi godt kan lide Christians Beer Here øl, så må han se sig slået af Fruen, på havnen, Jessica. Hun har – efter langt tilløb – fået stablet en produktion af syrlige øl sammen, så englene synger. Det passer meget godt med at hun kalder deres gærkultur for “Garden party” – det er i hvert fald en fest at smage på øllet

Til MBCC fik jeg smagt Penyllan øl for første gang og det var derfor et klart must, at skulle besøge bryggeriet, når jeg alligevel var på Bornholm.

Jeg har smagt 4 forskellige øltyper og alle fire har været forrygende

At Jessica og Christian, samtidigt er nogle gæstfrie og hyggelige personer trækker jo heller ikke ned

Så Årets Bryggeri går til Penyllan – Stort tillykke med det

/Mollemand