#BeerBlogAwards2019

Undertegnede har vundet tjansen med dagens kåring, i #BeerBlogAwards2019 – Årets Øloplevelse.

I Ulkløbben mødes vi flere gange om året, som Klub, men vi mødes også som små fraktioner, af klubben, når vi f.eks. står bag baren til div. Arrangementer eller besøger barer mm.

I år har Klubben mødtes til 3 alm. Møder og en bytur, som jo altid ville kunne kåres til Årets Øloplevelse. Ahr, i år gik der vist lidt mere Fernet Branca i byturen da vi var på Guldkroen og spise. Så den må vente til en anden gang

MBCC spiller jo med, hvert år og jeg synes personligt også, at DØE festivalen byder godt ind da man har god tid og møder en masse som man kan sludre med

I år dukkede der dog en ny Ølfestival op, i Århus – Rowdy Hops. Arrangeret af to Århusianske herrer: Martin Heebøll Kreutzfeldt, som er indkøber for Tidens Farver’s ølafdeling (fedeste malerbutik jeg nogensinde har været i?) og en makker, som har erfaring med at arrangere vinfestivaller

Med et line-up der er uhørt i DK, bortset fra MBCC, var der høje forventninger da Neis, Lindberg og undertegnede kørte mod Århus, i vores fineste klubtøj. Disse forventninger skulle vise sig at blive indfriet til fulde efter en lille forskrækkelse over at se en Carlsberg trailer parkeret i Ridehusets gård ☹

Festivalen blev afholdt i Ridehuset, som ligger centralt i Århus. Det gav mulighed for lidt mad og et par gode øl, på Århus Streetfood, inden første session skulle starte. Festivalen var delt ind i to sessioner, på hver 3 timer, som skulle udnyttes så effektivt som muligt. Første session var der ikke særligt mange på, selv om der var udsolgt. Anden session var der væsentligt flere til og flere var kommet i godt humør – primrt dem, der havde købt billetter til begge sessioner

Det viste sig at være en super god oplevelse. God plads, tid til at tale med ”bryggerne”, god lokation og en masse ølglade mennesker

Det kan vel heller ikke gå galt når man kan smage øl fra bl.a.: Mikkeller Baghaven, Ewil Twin, Lervig, Northern Monk, Omnipollo, Flying Couch, Gamma, Åben og mange flere.

Af de ting jeg husker bedst var øllene hos Mikkeller Baghaven (Ruud Peesch samt Rubus of Gold), som fik topkarakterer på Untappd med det samme. Omnipollo’s Soft-serve af Lorelei. Lervig’s 3 Bean Stout Rum BA samt Paragon 2018 – en Barley Wine.

Efter at have tampet øllene ind i Untappd, viste det sig, at gennemsnitskarakteren blev 4,2/5 – en lille bid over min gennemsnitskarakter på MBCC. Ret vildt

Så Årets Øloplevelse går til Rowdy Hops Festival – Ulkløbben will be back

/Mollemand