GEORGE! En af del helt store i bokseverdenen – George Forman. Glimrende ide af Mikkeller at opkalde en Imperial Stout efter en af store champs. George – altså bokseren er måske mest kendt for at være taberen i Rumble in the jungle, hvor han fik tæv af Muhammed Ali.
Men ellers havde han jo en gloværdig – og meget meget lang karriere.

George – altså den “normale” øl – er også en af de store og med snart tre år på bagen, er det vel allerede en klassiker.

På Mikkeller Bar fandt Erik og jeg Mikkeller George Barrel Aged (Cognac version) på kortet. Den skulle da prøves – og sikke en tur. Den er for vild.

Kulsort, med masser af brunt skum, der holder pænt længe og se, hvordan det hænger på glasset. Duften er alkohol, ristet malt sød chokolade. Ikke den mest eksplosive duft, men fantastisk lækker chokolade. Det søde kan være cógnac.

Smagen er heftig malt – molasse – ristet stuff, sød chokolade, alkohol og cognac. Nøj, hvor er det lækkert.

Kæmpekrop. Blød karbonering. Den er svær at stille fra sig er den og selv om det var en gå-hjem-øl, så må vi lige have en til.

Rating 4,9 ud af 5. Kun en lidt for heftig alkohol i aromaen gør, at den ikke er den perfekte øl.

Jeg har smagt fire versioner af George og det her er altså den bedste. Selv om det egentlig var en gå-hjem-øl, så måtte Erik og jeg lige have en ekstra gå-hjem-øl. To runder med George er bestemt ikke for meget.

Jeg har heldigvis en flaske Georgen Cognac hjemme. Eneste problem er, at i modsætning til bokseren, så serveres øllen i små udgaver. 25 cl. Det holder jo ingen vegne….smiley