Inviteret af Papsø igen til smagning hos ham i går. Amerikansk og australsk øl var temaet og det lyder jo godt.

Kun seks deltagere denne gang og stort set kun små flasker. Det er jo ca. 5cl pr mand pr øl. Det kan godt lade sig gøre. Specielt når der ikke er så mange, som jeg kunne tænke mig at smage igen.

Hvad skal der så til for at være en rigtig ticker? Ja, prøvestørrelsen på 5 cl er vel med i det.

Dernæst, når man sidder og rater øl fra Iran og Rumænien, der smager af…

…ja smager af øl fra Iran og Rumænien.

-og når man smager sig igennem fire øl fra Odden Bryghus, der alle er inficerede og smager fælt af karklud og vådt pap – og en enkelt tillige af plastik.

-og når man smager sig gennem masser af australsk og amerikansk, der er inficeret under fadlagringen og som derfor er blev brett’sk.

-ja så er jeg vel blevet en ægte ticker. De fleste med lidt forstand på øl havde nok hældt de der Odden øl lige i vasken. Men næh, ikke os tickere. Vi kloger os lige så meget på dem som på de fantastiske øl, som der heldigvis også var en del af.

-og nå ja, de australske og amerikanske, der var blevet inficeret var faktisk blevet meget interessantes.

Istak Natural fra Rumænien. En 0% øl. Den femte laveste rating jeg har givet. Formentlig har den aldrig været gæret og er dermed slet ikke en øl. Det skal så lige være dens undskyldning.

Voodoo, Black Magick. En 15,5% Imperial Stout. Det var guf. Kæmpe smag.

Crooked Stave, Persica Wild Wild Brett. Bragt af Pinball. Håndflasket og uden etiket. Kun én tidligere smager på Ratebeer. Fantastisk duft af prut og ferskner. Sur og næsten ferskenjuice.

Og masser af andet godt. 41 ticks blev det. Jo, det er altså også sjovt at være tickerJ

Tak Papsø for at invitere. Det er i hvert fald ikke kedeligt.