Så kom Beerticker.dk med sin liste over danske ølnyheder 2011.

Sikkert helt velovervejet kommer den få dage efter, at DØE’s konkurrence om danske ølnyhed 2011 er startet og DØE’s liste er offentliggjort.
Tminingen er næppe tilfældig…

Beerticker.dk offentliggør en liste med 615 ølnyheder, mens DØE’s liste jo er på 576. Samtidigt kan også på beerticker.dk se de omkring 100 uoverensstemmelser mellem listerne.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at beerticker.dk’s liste er mest gennemarbejdet og troværdig.

Det er altså ret uheldigt for DØE at de kommer til at fremstå useriøse omkring deres egen konkurrence. I værste fald kan de jo komme til at ende med at kåre en årets ølnyhed 2011, som slet ikke er en ølnyhed fra 2011.

Mindst lige så uheldigt er det, at to store “institutioner” i den danske ølverden; nemlig beerticker.dk og DØE bekriger hinanden på denne måde. Man skulle jo tro, at de har næsten samme mål: at gavne de danske ølinteressenter.
Der er i forvejen ikke for mange danske websider, hvor man kan få noget god info om øl.

Det bliver interessant at se, hvordan DØE ridder stormen af.
DØE har jo også endnu en storm i vente i maj måned, hvor kampen om festivalerne står. Hvem vinder den? Mikkeller og Evil Twin eller DØE? Eller kan de faktisk vinde alle tre?

Hvis nu det var tre aktieselskaber og jeg skulle ud og investere i aktier, så ville mine penge ikke ende i DØE aktier.

Hvad tror i? Har DØE skudt sig selv i skoen ved ikke at ville betale beerticker.dk for at fremstille årets danske ølnyhed liste? Eller er det bare en storm i et glas vand?

…sikkert bare det sidste. DØE skal nok få en del mediedækning, når årets ølnyhed er fundet…