Formandens beretning i Ulkløbben 2021


Årh, hvad skal man sige. 2020 var et forfærdeligt Ulkløbår. Ingen festivaller, ingen medlemsmøder, ingen rejser. På den baggrund har 2020 rejst sig solidt og er klar vinder. MEN, der er altså en alvorlig skramme. Den kommer vi tilbage til.


Aktiviteterne i året var:


Medlemsmøder:

Generalforsamling d. 29. januar blev desværre en virtuel og overraskende omgang.
Mads foreslog og arrangerede, at vi alle købte otte ens IPA’er, der så blev hentet og mikset, så vi på aftenen kunne skåle i otte forskellige IPA’er. Det fylder alligevel en del at indtage otte IPA’er. 🙂
Mads valgte overraskende at melde sig ud af klubben på mødet og det er vel det, den aften kan huskes for. Ærgerligt, for det er jo ikke så ofte, at vi har oplevet, at medlemmer melder sig ud. Også ærgerligt fordi det aldrig blev klokkeklart for mig, hvad det skyldtes. Jeg vælger helt for egen regning at opsummere det som: “Forskelle i ambitionsniveau”. Kunne vi have gjort noget for at undgå det? Måske ikke?
Det giver da lidt slag i selvforståelsen, når et medlem vælger at melde sig ud. Er vi virkeligt ikke verdens bedste Ulkløb?


Medlemsmøde d. 19. marts.
Igen var vi virtuelt. Denne gang arrangeret af Ole og Michael, der gav os polsk øl fra Ninkasira.
Hyggeligt at vi mødes, men det bliver altså aldrig det samme som at give jer en god gammeldags non-virtuel bjørnekrammer.

Medlemsmøde d. 29. april.
Endelig fysisk fremmøde og i Oles nye lejlighed. Desværre spillede Corona med og vi blev hårdt ramt p fremmødet. Sonni og Frank måtte blive hjemme og gik glip af Speedway stouts, Brewdog Overworks, Ghost Stealth serien og masser af andet lækkert øl. Og så var lejligheden jo også super lækker.


Medlemsmøde 1. oktober
Et fysisk møde hos mig. Igen ikke fuldtalligt. Denne gang med afbud fra Henrik, der således gik glip af Cantillon Fou Foune, tre forskellige Bourbon County Stouts, Kaggen Stormaktsporter og en ældre Papsø 15K Belgisk Quadrupel, skænket af Papsø til klubben.


Mallorcatur
Frank havde igen inviteret til Mallorca. Desværre kom et skib bogstaveligt talt på tværs og så måtte vi finde en hurtig nødløsning, da vi jo havde flybilletter til Palma. Vi fandt et lille sted med næsten tilstrækkeligt med sengepladser.
Vi fik en super hyggelig tur ud af det, men det var jo ikke helt den tur, som vi havde håbet. Dog godt at se, at det bestemt er muligt at finde gode ølsteder i Palma.


Byture
Mallorca blev regnet som en bytur, så ingen bytur i KBH dette år.

Festivaller
MBCC

Endelig! Efter to år blev det endeligt muligt at holde MBCC. Vi var fuldt hold til stede og hvor var det dejligt at være tilbage i øksnehallen. Kvaliteten føltes om muligt endnu bedre en tidligere. Det er et MUST at deltage. Ole fik som sædvanligt arrangeret et billede med Mikkel og sikke et billede.

SoMe
Ingen indlæg på bloggen. PÂ den måde er vi officielt døde som bloggere. Faktisk har blogget været nede i en periode – gad vide hvor længe? Morten har fået den til live igen i denne uge, så i det mindste kan vi bladre i de gamle indlæg.

Opsummering af 2021
Klart bedre ølår end 2020. 🙂
Et medlem ned. 🙁

Hvad så med 2022?
Min fornemmelse er, at vi er vendt tilbage til der, hvor klubben startede. En samling venner, der samles for at opdage og kloge os på øl – og for at hygge os sammen.
Undervejs har vi også haft ambitioner om at sprede de gode ølbudskaber ud i verden, men vi er blevet overhalet der.
-og når jeg ser på øl-influencers fra USA, så kan vi nok ikke indhente det tabte.
Jeg tænker, at vi har spredt det glade budskab om god øl i mange år og nu kan vi koncentrere os om at hygge os. ??

2022 bliver sååååå godt et ølår. Skal vi snart på tur igen?


/Chair Manager
Jesper