Mange nye øl er på vej fra Amager Bryghus! Installationen af det nye bryganlæg har måske nok givet et afbræk i produktionen af NYT øl, men så er det jo godt, at bryghuset har et hemmeligt skatkammer godt gemt til nødsituationer som disse. Således kan det afsløres, at der er hele 4 slags nyt godt sortøl på vej – en stilart, som mange vil hævde er en absolut spidskompetence hos Amager Bryghus. Klassikeren ”Hr. Frederiksen” er således på vej i hele tre nye fadlagrede udgaver – faktisk er de allerede tappet på flaske og står og venter på etiketgodkendelse m.v. Ligeledes har bryggeriets stærkt kreative R&D division udviklet noget så avanceret som en portvinslagret havreporter. Og i følge rygterne venter der en stor oplevelse…. Mon ikke vi hører meget mere om alle disse øl, når udgivelsen nærmer sig?