Lidt forsinket – men sådan en tur skal altså også synke ind.
Ulkløbben medlemsmøde nr. 58 i 10-års jubilæumsåret 2015, arrangeret af Brande Manager. Det måtte jo være noget specielt.
Forventninger er altid høje. Hvad kan Henrik have fundet på?
Vi skal mødes en halv time tidligere end vi plejer – nemlig kl. 17:30 – og vi skal mødes i Kihoskh. Hvad er nu det? Har han ikke købt øl nok og skal vi så bruges til at slæbe det til Østerbro?
Men nej, det er ikke det. Der er vist købt ind.

Vi starter med en ølquiz. God start. The Balde One vinder retten til at købe en sur øl, som vi skal have senere.

Chair Manager vinder også noget, men hvad?

Vi nupper et par forskellige Mikkeller Kihoskh øl på plænen foran Kihoskh og så er det tid til afgang. Og sikke en afgang.
Vi skal ud og køre bus…
…eller hvad sådan en hedder:

Benjamin fra Kihoskh er chaufør. Der mangler lidt øl, men Mikkeller Bar Viktoriagade er jo ikke langt væk.
Dyt-Dyt, vi er ved baren og fylder growleren med Mikkeller Stateside. En dejlig IPA. Perfekt til bustur.

Næste stop er Warpigs. Dyt-Dyt. Alle pladser er optaget uden for, men da Ulkløbben vælter ud af bussen, så rykker folk pænt sammen og tilbyder plads.
Men det er slet ikke nødvendigt. Vi skal i Generalens rum indenfor. Det helligste sted i Warpigs. Generalens private glasbur midt i lokalet – heldigvis med gardiner, hvis Generalen skulle blive træt af pøblen uden for.
Vi tager et glas Lazurite IPA, mens vi soler os lidt i de misundelige blikke uden for rummet.

Warpigs/Alesmith, Speedway Stout. Kan den være lige så god som originalen?
Det er den. Super frisk kaffesmag. Virkeligt lækker. Måske endda bedre end originalen.

Vi må videre. Næste stop Tommi’s Burger Joint. Dyt-Dyt. Ud med Ulkløbben. Kæmpe kø, men vi går uden om den og Henrik henter Burgers til alle.
Dyt-Dyt, videre og tilbage til start. Kihoskh. Benjamin sørger for borde og bænke til os og vi snupper en burger med Brooklyn Lager. Lidt tam oven på Speedway Stout, men forfriskende til burger.

Videre igen. Ankomst til Østerbro. Dyt-Dyt.


Nu starter Henriks ølprogram rigtigt. Der er dækket ordentligt op med nye jubilæumstrøjer

Masser af Barley Wine på programmet.
Tre årgange af Herslev, Mjølner.
Baladins Teo Musso Barley Wine i tre version i flot trækasse. Rent blær.


Alesmith Decadence 2014. Lækker, lækker.
Der bør altid være Barley Wine på programmet.

Masser af sort. Godt med surt. Brekkeriet, Rye Whisky Sour. Ikke dårlig, men nok over min grænse med sur røgøl.

Chair Manager stod af som den første. Så var turen ikke længere. Nogen fortsatte til det blev lyst…!

Vi manglede Neis. Men vi havde til overflod fået os en oplevelse.
Tak for turen, Henrik. Der er ingen grund til at forsøge at overgå den aften. Det kan nok ikke lade sig gøre.